フィリーのこと

2020年からフィラデルフィアに留学中。

ベーグルとプレッツェル | Bagel and Pretzel

いつの日か同僚に嫌いな食べ物は何か訊かれた。ベーグルが嫌いと答えたらドン引きされた。食べろと言われれば食べられるが、あの小麦粉の塊感と口の中の水分を持って行かれる感じが嫌いである。アメリカのベーグルはさらに酷い。さらにプレッツェルはもっと嫌いと言ったらさらに引かれた。なぜあんなに固いのか。そしてしょっぱ過ぎる。塩の塊をまぶさないでほしい。プレッツェルに存在意義はあるのだろうか。

One day, a colleague asked me what foods I disliked. When I mentioned that I disliked bagels, they were taken aback. While I can eat them if necessary, I dislike the dense texture of wheat and how they seem to absorb all the moisture in my mouth. American bagels are even worse. Then, I said I disliked pretzels even more, making them even more surprised. Why are they so hard? And excessively salty, too. I wish they weren't coated with chunks of salt. Do pretzels even have a reason to exist?