フィリーのこと

2020年からフィラデルフィアに留学中。

ピエトロ的ドレッシング | Pietro-ish Dressing

アメリカのドレッシングは口に合わない。全般的に甘いのだ。個人的にはピエトロドレッシング的なしょっぱいのが好み。ちなみにピエトロドレッシングはアメリカでも買える。問題解決である。さて、何らかの理由で普通のスーパーで日本人の口に合うドレッシングを探す場合は、裏のラベルのCarbohydrate(炭水化物)の項目を見る。ここが0%だと無糖、1%だと甘め、2%だと甘すぎである。この方法はピクルスを選ぶ時にも有効である。結局Carbohydrate 0%を探すとイタリアンドレッシングに収束する。結局ピエトロ的なドレッシングだ。他に食べられるのはシーザー(Caesar)くらいだろうか。

American dressings don't suit my taste buds. They tend to be overly sweet. Personally, I prefer a saltier dressing, something akin to Pietro dressing. Interestingly, Pietro dressing is available in the U.S., solving the problem. Now, if for some reason you find yourself in a regular supermarket searching for a dressing that caters to the Japanese palate, check the Carbohydrate section on the back label. If it's 0%, it's unsweetened; 1%, sweet; and 2%, too sweet. This method is also handy when selecting pickles. In the end, aiming for Carbohydrate 0% usually leads to Italian dressing. It's essentially Pietro-ish dressing. The only other edible option might be Caesar dressing.